Автоновини

Audi анонсувала розкішне чотиридверне купе на електротязі

Audi анонсувала розкішне чотиридверне купе на електротязі
Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала тизер невідомого електрокара, який стане четвертим автомобілем з «зеленої» лінійки e-tron. Передбачається, що німці ведуть розробку чотирьохдверного купе розміром між моделями A5 Sportback і A7 Sportback.

Видання Auto Express пише, що мова йде про автомобілі, побудовані на новій масштабованій платформі PPE (Premium Platform Electric), яку Audi розробляє спільно з фахівцями Porsche. Це шасі відрізняється від бази Porsche Taycan і Audi e-tron GT більшою «гнучкістю» і дозволяє будувати на його основі автомобілі з різними типами кузова, в тому числі седани і кросовери.

На даний момент компанія з Інгольштадта серійно випускає електричний кросовер e-tron. Два двигуна в сумі видають 408 к. с., що дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до першої «сотні» за 5,5 секунди. Комплект акумуляторів на 95 кВт · год дозволяє проїхати без підзарядки до 400 кілометрів.

Audi анонсувала розкішне чотиридверне купе на електротязі

У березні на мотор-шоу в Женеві Audi розсекретила концепт електричного кросовера під назвою Q4 e-tron. В майбутньому новинка отримає серійну версію, яка стане на конвеєр в кінці 2020 року. Це буде п’ята модель Audi з повністю електричною силовою установкою. У рух автомобіль приводять два електромотори – по одному на кожній осі. Сумарна потужність агрегатів – 302 кінські сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook