Автоновини

Дешевий хетчбек Renault обзавівся цифровою панеллю приладів

Дешевий хетчбек Renault обзавівся цифровою панеллю приладів
Фото: Renault

Найдоступніший хетчбек компанії Renault – Kwid – зазнав перший суттєвий рестайлінг через чотири роки після запуску моделі. Автомобіль отримав змінену зовнішність і інтер’єр, а також цифрову приладову панель.

Оновлений Renault Kwid після рестайлінгу став схожий на електрокар K-ZE, продажі якого нещодавно стартували в Китаї. Від попередника «Квід» можна буде відрізнити завдяки здвоєним елементам головної оптики з вузькими блоками світлодіодних денних ходових вогнів зверху. Крім того, хетчбек отримав іншу радіаторну решітку, інші бампери, а також LED-елементи в задніх ліхтарях.

Крім того, топова «вседорожня» версія моделі під назвою Climber обзавелася рейлингами на даху, 14-дюймовими алюмінієвими дисками і декоративними помаранчевими елементами.

Усередині з’явилася цифрова приладова панель, на яку виводяться показання спідометра і тахометра, а також збільшений восьмидюймовий тачскін мультимедіасистеми, що підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto. До складу доступного устаткування увійшла камера заднього виду і система управління за допомогою голосових команд.

Крім того, Kwid отримав нове рульове колесо і круглий селектор трансмісії на центральному тунелі, який замінив колишню ручку на передній панелі.

Як і раніше, в лінійку моторів оновленого Renault Kwid входять два трьохциліндрових мотора робочим об’ємом 0,8 л і 1,0 л потужністю 54 і 68 к. с. відповідно. Перший поєднується з п’ятиступінчастою механічною коробкою, а другий також може працювати в парі з «роботом» такого ж діапазону.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook