Автоновини Військова техніка

Знищить за 2 хвилини: з’явилося відео ЗСУ найгрізнішої зброї України

У разі необхідності ракети летітимуть у реальні цілі, пообіцяли українські військові, відповідне відео з’явилося на сторінці Операції об’єднаних сил у Facebook.

Українські ракетники провели навчання з найпотужнішим на сьогоднішній день озброєнням, яке є в Збройних силах – ракетним комплексом “Точка-У”.

Було відпрацьовано швидке розгортання і вихід на готовність до стрільби, а також здійснено сам пуск ракети. Про це повідомляє штаб Об’єднаних сил.




Військові нагадали, що Україна послідовно дотримується на Донбасі Мінських угод, тому потужне озброєння, в тому числі і “Точки-У”, знаходиться в місцях відводу на великій відстані від лінії розмежування.

“Це й не дивно, адже дальність ведення вогню такого ракетного комплексу становить 120 кілометрів. Втім, проведене нещодавно тренування в одному з ракетних підрозділів, що входить до складу Об’єднаних сил, довели, що для українських ракетників немає нічого неможливого: вони здатні швидко вийти в установлений район , розгорнутися в бойовий порядок і виконати пуск ракет по цілях. Поки – умовним, але в разі потреби ракети летітимуть у реальні цілі, адже Об’єднані сили прикриті надійним ракетним щитом”, – відзначають в ООС.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook