Автоновини

Новий Audi Q3 отримав 400-потужну RS-версію

Новий Audi Q3 отримав 400-потужну RS-версію
Фото: Audi

Компанія Audi представила «заряджені» RS-модифікації кроссовера Q3 нового покоління і Q3 Sportback. Останній став першим в історії крос-купе, розробленим підрозділом Audi Sport.

Від стандартних Q3 і Q3 Sportback новинки можна відрізнити завдяки більш агресивному передньому бамперу, збільшеним повітрозабірникам, а також зміненій радіаторній решітці чорного кольору з візерунком у вигляді бджолиних сот. Крім того, з’явилися розширені колісні арки і новий спойлер.

Нові Audi RS Q3 і RS Q3 Sportback оснастили істотно модернізованим 2,5-літровим п’ятициліндровим наддувним мотором, який став на 26 кг легше попереднього агрегату. Зокрема, інженери застосували алюмінієвий картер, полегшений колінчастий вал, а також інші нові деталі.

Агрегат, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і повним приводом, розвиває 400 к. с. і 480 Нм крутного моменту, що на 60 сил більше віддачі мотора Audi RS Q3 попереднього покоління. Двигун дозволяє кроссоверам набирати першу “сотню” за 4,5 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину (опціонально електронний «нашийник» можна пересунути на позначку 280 км / г).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook