X

Lego створила радіокеровану копію 750-потужного суперкара Lamborghini

Фото: Lego

Датська компанія Lego представила модель суперкара Lamborghini Aventador SV, виконану в пропорції 1:12. Іграшковий автомобіль має безліч функціонуючих компонентів і може їздити за допомогою електроприводу і радіоуправління.

Суперкар від Lego отримав відкриваєтмий моторний відсік, багажне відділення, «двері-гільйотини», а також передні фари, які функціонують, та задні ліхтарі. Крім того, модель оснастили повністю незалежною підвіскою всіх коліс.

Що стосується технічної частини, то іграшковий Lamborghini Aventador SV надають руху два маленьких електричних моторчика. За рульове управління відповідає сервопривід. В опублікованому в YouTube ролику показано, як суперкар, керований дистанційно, їздить по дерев’яній підлозі в квартирі.

Компанія Lego поки не вирішила, чи запускати в серію подібну іграшку. Данці пропонують своїм шанувальникам проголосувати за цей проект на своєму сайті в розділі Lego Ideas.

Нагадаємо, оригінальний Lamborghini Aventador SV (розшифровується як Super Veloce – «супершвидкий») був представлений навесні 2015 року на Женевському автосалоні. Суперкар оснащений 6,5-літровим атмосферним двигуном V12, що розвиває 750 к. с. і 690 Нм крутного моменту. Lamborghini Aventador SV здатний набирати першу “сотню” за 2,8 с, а його максимальна швидкість склала 350 км на годину.

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post