Автоновини

Яхта Lexus за 4 мільйони доларів вирушила в перше плавання

Яхта Lexus за 4 мільйони доларів вирушила в перше плавання
Фото: Lexus

Lexus представив остаточний варіант своєї першої розкішної океанської яхти під назвою LY 650. Прем’єра відбулася в американському місті Бока-Ратон на південно-східному узбережжі штату Флорида, де корабель здійснив своє перше плавання перед публікою.

Lexus розробляв апарат LY 650 останні два з половиною роки спільно з американською фірмою Marquis Yachts, що займається будівництвом човнів преміального класу. Крім того, в створенні яхти взяла участь італійська дизайн-студія Nuvolari Lenard. У конструкції 20-метрового судна широко використовували композитні матеріали заради посилення і полегшення корпусу. Заради збільшення швидкості і маневреності при розробці яхти застосували метод гідродинамічного моделювання.

Lexus LY 650 може взяти на борт до 15 осіб, а на ніч «з комфортом можуть розміститися до шести пасажирів». Судно можна обладнати акустичною системою Mark Levinson, а внутрішній простір пропонують обробити натуральним деревом.

Lexus LY 650 оснастили силовою установкою з двома 12,8-літровими дизельним моторами Volvo Penta IPS, доступними в трьох стадіях форсування: 1050, 1200 і 1350 кінських сил. Яхта з найпотужнішими агрегатами здатна розвивати 31,4 вузла, що еквівалентно 58,2 км на годину.

Американські продажі яхти Lexus LY 650 стартують 30 жовтня 2019 року. Ціни на судно починаються з позначки 3,7 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook