Автоновини Військова техніка

Як українські всюдихідні вантажівки проходять бойове хрещення на Донбасі (фото)

Всюдихідні вантажівки Богдан 6317, які постачаються до Збройних сил України проходять нині піддослідну експлуатацію у частинах ЗСУ, що входять до складу Операції об’єднаних сил. Безперебійні постачання і логістика – це чи не головний чинник боєготовності частин та підрозділів у сучасній війні. Про це повідомили у прес-службі корпорації Богдан.

Всебічне забезпечення підрозділів, які діють у ООС усім необхідним зараз відбувається зокрема і з використанням нових вантажівок Богдан 6317. Прохідність та вантажопідйомність нової техніки цілком задовольняють наших військових. А суворі умови експлуатації та реалії дорожньої обстановки у районах ООС стали найбільш об’єктивним тестом для автомобіля.




Позитивні відгуки від експлуатантів дають добру перспективу подальшого розвитку цієї машини як базового шасі для комплексів різного призначення на автомобільній базі.

Нагадаємо, що чергова партія вантажівок підвищеної прохідності Богдан 6317 нещодавно відправилася до військ. Черкаський завод компанії «Богдан Моторс» передав машини представникам Міністерства оборони України у рамках виконання державного оборонного замовлення. Цього року «Богдан» планує передати понад 200 одиниць такої техніки.

Богдан 6317 – сучасний багатоцільовий автомобіль, обладнаний потужним шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с. Використання цих двигунів дозволило українським автовиробникам значно покращити динамічні та експлуатаційні характеристики автомобілів, а також відмовитися від складових російського виробництва.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook