Автоновини

У Hyundai задумали «зарядити» ще не випущений пікап

У Hyundai задумали «зарядити» ще не випущений пікап
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai може випустити “заряджену” версію майбутнього пікапа, стандартний варіант якого з’явиться тільки в наступному році. Про це виданню Motoring розповів глава спортивного підрозділу Hyundai N Альберт Бірманн.

За попередніми даними, це може бути автомобіль з агресивним обвісом і довгим ходом підвіски, який оснастять дволітровою турбірованною «четвіркою» від хот-хетча i30 N. На ньому цей мотор в топовій модифікації розвиває 275 к. с., проте його продуктивність можна збільшити до більш ніж 300 кінських сил. Це дозволить пікапу прискорюватися з місця до «сотні» менш ніж за сім секунд. Подібний автомобіль зміг би скласти конкуренцію Ford Ranger Raptor.

На цей момент Hyundai вже завершує розробку серійного пікапа, перелицьовану версію якого також будуть випускати під брендом Kia. Раніше повідомлялося, що новий пікап буде практично ідентичний концепт-кару Santa Cruz і приверне нових покупців з так званого покоління Міленіуму – людей, що народилися після 1981 року і зустріли нове тисячоліття ще в молодому віці.

Дані про силові агрегати новинки поки тримаються в секреті. Нагадаємо, прототип був укомплектований дволітровим чотирициліндровим турбодизелем, що розвиває 190 к. с. і 406 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook