Автоновини

Новий Volkswagen Golf GTE розсекретили до прем’єри

Новий Volkswagen Golf GTE розсекретили до прем'єри
Фото: Motor1

Фотошпигунам вдалося вперше зняти гібридну версію Volkswagen Golf GTE восьмого покоління. На знімках, опублікованих виданням Motor1, автомобіль представлений практично без камуфляжу. Прем’єра автомобіля відбудеться до кінця цього року.

Судячи з них, новий «Гольф» буде відрізнятися від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім іншою оптикою, об’єднаною з вузькою решіткою радіатора, а також більш низькою лінією даху. Крім цього, на автомобілі можна побачити новий логотип бренду, який був представлений на автосалоні у Франкфурті.

Усередині хетчбека використовується мінімум аналогових кнопок і механічних перемикачів – більшість функцій можна буде контролювати за допомогою великого тачскрін в окремому блоці, візуально об’єднаного з повністю цифровою панеллю приладів. Мультимедійна система зможе завантажувати оновлення з хмарного сховища.

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. У лінійку двигунів «Гольф» восьмого покоління увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових моторів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Також у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Очікується, що GTE-модифікація отримає гібридну силову установку з агрегатами більшої потужності і збільшеним запасом ходу виключно на електротязі. Пізніше новинка отримає спортивну модифікацію під назвою GTI з мотором потужністю близько 250 кінських сил.

Новий Volkswagen Golf GTE розсекретили до прем'єри
Фото: Motor1

В основу наступного «Гольфа» ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій в залежності від модифікації автомобіль стане легше на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека виросте приблизно до 400 літрів.

Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі. Загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфа» складе близько 1,8 млрд євро, а на підготовку до виробництва витратять ще близько 3 млрд євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook