Автоновини

Новий електрокар Volkswagen ID.3 отримає спортивну версію

Новий електрокар Volkswagen ID.3 отримає спортивну версію
Фото: Volkswagen

Новий серійний електрокар Volkswagen ID.3 в майбутньому може отримати «заряджену» R-версію. Про це повідомляє Autocar з посиланням на члена правління німецького концерну Юргена Штакманна. Очікується, що така модифікація екологічно чистого хетчбека дебютує в 2024 році.

“Все дуже просто. Якщо у R-лінійки є майбутнє, воно повинно бути електричним. Це станеться, звичайно, не в наступному році, нам потрібен час, щоб визначити, що буде представляти R-моделі в електричному світі», – сказав топ-менеджер.

У разі якщо проект побачить зелене світло, ID.3 R отримає систему повного приводу, а потужність електромотора буде порівнянна з Golf GTI. Така ж модифікація з’явиться у «Гольфа» восьмого покоління, який дебютує зовсім скоро. Очікується, що потужність такої версії складе близько 250 кінських сил.

На автосалоні у Франкфурті головною прем’єрою Volkswagen став екологічно чистий хетчбек під назвою ID.3. Світові продажі автомобіля почнуться на початку наступного року. На даний момент будь-який бажаючий вже може залишити попереднє замовлення на новинку, заплативши 1000 євро. ID.3 став також першою моделлю Volkswagen, яка отримала новий логотип бренду. Емблема стала плоскою, на манер емблем на старих Beetle. Всього lj 2025 рjre німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

П’ятидверний хетчбек використовує особливі плоскі батареї, які розташовуються під підлогою автомобіля. Це зроблено для того, щоб збільшити внутрішній простір автомобіля. За розмірами новинка порівнянна з «Гольфом». Довжина новинки становить 4261 мм, ширина – 1809 мм, а висота – 1552 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2765 міліметрів. Маса електрокара дорівнює 1719 кілограмам.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook