Автоновини

Lego випустив досконалу копію нового Land Rover Defender

Lego випустив докладну копію нового Land Rover Defender
Фото: Land Rover

Датська компанія Lego додала в свою лінійку Technic високоточну модель позашляховика Land Rover Defender нового покоління. Набір складається з 2573 деталей, при правильній збірці яких вийде повністю функціональна машина.

У список реалістичних елементів від Lego Technic входить повністю незалежна підвіска, система повного приводу з трьома диференціалами, складний механізм коробки передач. Продажі такого набору стартують 1 жовтня 2019 року.

Що стосується оригінального автомобіля Land Rover Defender нового покоління, то його прем’єра відбулася 10 вересня на Франкфуртському автосалоні. Наступник знаменитої моделі, що протрималася на конвеєрі близько 70 років, залишився без рамної конструкції і механічної коробки передач.

Позашляховик отримав несучий кузов на основі алюмінієвого монокока, а також повністю незалежну підвіску і постійний повний привід. Дорожній просвіт склав 291 міліметр. Позашляховик з’явиться в продажу в чотирьох модифікаціях: бензинової, гібридної і двох дизельних. Потужність – від 200 до 400 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою ZF і двохдіапазонною роздавальною коробкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook