Автоновини

Ілон Маск розповів про підготовку Tesla Model S до рекорду на Нюрбургринзі

Ілон Маск розповів про підготовку Tesla Model S до рекорду на Нюрбургринзі

Компанія Tesla Motors веде активну підготовку електромобіля Model S до рекорду на “Північній петлі» Нюрбургринга. Про це в своєму твіттері написав глава американського автовиробника Ілон Маск.

«Tesla Model S вже на Нюрбургринзі. Однак ми, мабуть, не будемо робити рекордну спробу на цьому тижні, так як нам треба досконально вивчити умови і налаштувати автомобіль. Це пов’язано з безпекою, особливо на повороті Flugplatz», – написав Маск. Ділянка Flugplatz, яка відома своїм небезпечним трампліном, отримала свою назву від льотного поля для планерів, яке раніше розташовувалося в тому районі.

Глава «Тесли» оголосив про намір встановити рекорд «Північної петлі» серед чотирьохдверних електрокарів після того, як кращий час в цій категорії показав недавно представлений Porsche Taycan. Німецький електромобіль пройшов 20,6-кілометрову трасу через 7 хвилин і 42 секунди.

Taycan був представлений 4 вересня на спеціальних заходах, що відбулися в Канаді, Німеччині та Китаї. Новинку укомплектували двома електромоторами (на передній і задній осі), які забезпечують повний привід і поєднуються зі спеціальною двохдіапазонною коробкою передач. На момент запуску Porsche Taycan представлений в двох топових модифікаціях – Turbo і Turbo S. Агрегати останньої при активації функції швидкого старту Launch Control в режимі Overboost видають 761 кінську силу (560 кіловат).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook