Автоновини Франкфурт-2019

Hyundai випустить електрокар в стилі своєї найпершої моделі 1975 року

Hyundai випустить електрокар в стилі своєї найпершої моделі 1975 року
Фото: Hyundai

Компанія Hyundai показала черговий тизер, що дає уявлення про зовнішність концептуального електрокара 45 EV, прем’єра якого відбудеться 10 вересня на Франкфуртському автосалоні. Новинка буде виконана в стилі перших самостійних автомобілів південнокорейської марки, в тому числі, моделі Pony першого покоління 1975 року.

Крім того, в Hyundai характеризують концепт-кар 45 EV в якості «символічної точки відліку в розвитку дизайну майбутніх електромобілів марки». Нарешті, експериментальна машина буде покликана продемонструвати розвиток фірмового стилістичного напряму Sensuous Sportiness – «емоційна спортивність».

Судячи по зображенню, відмінною рисою Hyundai 45 EV стане спойлер на даху, а також спеціальна світлодіодна панель, яка зможе відображати різні повідомлення.

Раніше повідомлялося, що до 2025 року Hyundai Motor Group планує випустити 44 «зелених» моделі, 23 з яких отримають повністю електричні силові установки. При цьому такі автомобілі можна буде налаштовувати за допомогою спеціального додатку на мобільному гаджеті.

Нова система дозволить власнику контролювати і вносити зміни в сім основних робочих характеристик автомобіля. Наприклад, водій зможе збільшити максимальний крутний момент агрегату, регулювати інтенсивність прискорення і уповільнення, змінювати рівень рекуперації енергії при гальмуванні, а також задавати значення максимальної швидкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook