X

Smart показав дизайн майбутніх електрокарів

Фото: Smart

Компанія Smart опублікувала перший дизайн-скетч оновленого сітікара ForTwo, прем’єра якого відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Ймовірно, там же дебютує і рестайліногова модель ForFour.

Автовиробник вирішив суттєво переглянути дизайн своїх машин, які незабаром будуть переведені на електричну тягу. Від попередників автомобілі можна відрізнити за зміненому капоту, а також іншим переднім і заднім бамперами.

Нагадаємо, бренд Smart після 2020 року збирається сконцентруватися на випуску автомобілів тільки з електричними силовими установками. У березні концерн Daimler і китайська компанія Geely оголосили про створення спільного підприємства з рівною часткою активів. В рамках нового проекту буде організована розробка і налагоджений випуск міських електрокарів наступного покоління, які будуть випускатися під маркою Smart.

Дизайн автомобілів буде створюватися зусиллями фахівців Mercedes-Benz, тоді як за технічну частину відповідатимуть інженери Geely. Передбачено створення декількох моделей, в тому числі і більш габаритних – представників швидко зростаючого В-сегмента.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post