Автоновини Франкфурт-2019

Хулігани розбили 40 розкішних автомобілів для Франкфуртського автосалону

Хулігани розбили 40 розкішних автомобілів для Франкфуртського автосалону

Група «зелених» активістів з організації Rocks in the Gearbox ( «Камені в коробці передач») розбила близько 40 розкішних автомобілів марок Jaguar, Land Rover і Aston Martin, які були підготовлені для Франкфуртського автосалону. Про це повідомляє Reuters.

Інцидент стався на стоянці дилерського центру в місті Вісбаден. У машин виявилися розбиті стекла, а також пошкоджені елементи кузова. За даними поліції, злочинці використовували молотки, ломи та інші металеві предмети. Згодом вандали випустили маніфест, в якому пояснили свою мотивацію.

«Через два тижні стартує Франкфуртський автосалон – шоу, яке пропагує застарілу концепцію і вбиває клімат транспортною системою. Ми збираємося викрити цей захід. Насправді це гонитва за прибутком за рахунок експлуатації бідних і майбутніх поколінь», – зазначено в повідомленні Rocks in the Gearbox.

Слідом за цим повідомленням ще відразу кілька груп захисників навколишнього середовища виступили з наміром приєднатися до акцій протесту, які намічені на 14 вересня. У свою чергу, організатори автосалону заявили, що посилять заходи безпеки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook