X

Mercedes-AMG випустив компактний 306-потужний кросовер з сімома місцями

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-AMG представила «заряджену» версію компактного семимісного кросовера GLB, який отримав індекс 35. Публічна прем’єра новинки відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону.

Mercedes-AMG GLB 35 оснастили дволітровою турбірованною «четвіркою», що розвиває 306 к. с. і 400 Нм крутного моменту, що на 82 к. с. і 50 Нм більше віддачі мотора стандартного кросовера. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу AMG Performance 4Matic.

Автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 5,2 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена на позначці 250 км на годину.

Фахівці AMG суттєво модернізували підвіску для зниження кренів кузова при проходженні поворотів на високій швидкості. Зокрема, на передній осі вони використовували нові поворотні кулаки і поперечну рульову тягу, тоді як на задній застосували спеціально розроблений підрамник. В якості опції доступна адаптивна підвіска AMG Ride Control.

Крім того, кросовер отримав нове рульове управління з підсилювачем, що змінює передавальне відношення в залежності від швидкості, а також спортивні гальмівні механізми з 350- і 330-міліметровими дисками спереду і ззаду відповідно.

Що стосується зовнішності, то новинка стала першою «молодшою» моделлю з індексом 35, яка отримала радіаторну решітку Panamericana з вертикальними ребрами. Плюс до всього кросовер можна відрізнити від стандартного автомобіля по металевому передньому спліттеру, двом широким патрубками випуску, задньому дифузору і спойлеру, а також особливим 19-дюймовим колесам.

Європейські продажі нового кроссовера Mercedes-AMG GLB 35 стартують на початку 2020 року. Ціни на автомобіль стануть відомі пізніше.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post