Автопоради Статті

Міні АЗС: вигідне рішення

Міні АЗС: вигідне рішення

У наш час багато людей мають автомобіль. Деякі володіють також мотоциклами, скутерами та іншою технікою, яка потребує заправку. Тому кількість заправних станцій стрімко зростає. Вони зустрічаються в містах, на великих трасах, в селах і інших місцях. Але не завжди є сенс обладнувати повноцінні заправні станції. Останнім часом все більшої популярності набувають міні АЗС. Давайте розглянемо що це, і де вони застосовуються.

Що це таке?

Міні АЗС – це спеціальна заправна система, яка повністю розташовується над поверхнею землі. Колонка та резервуар з’єднані в єдину систему. Зазвичай, звичайні заправні системи мають підземний резервуар, а колонка перебуває на невеликій глибині.

Такі станції повністю обладнані за всіма вимогами захисту. Вони вважаються безпечними. Багато хто може подумати, що такі станції можуть розміщуватися лише в прохолодних регіонах, так як сонце і спека буде впливати на резервуар. Але насправді контейнер витримує високі температури і цілком нормально працює навіть в жарких умовах.

Де можливо використовувати?

Якісне обладнання Міні АЗС можна придбати у компанії Vlasnaazs і встановити на невеликих заправках, де не дуже великий потік клієнтів. Міні АЗС відмінно підійдуть для початку бізнесу. Їх часто встановлюють відразу в декількох місцях. Окупаються такі заправки досить швидко. Головне вибрати відповідні місце, де:

  • Постійний рух машин;
  • Немає інших заправних станцій;
  • Є умови для розміщення міні АЗС.

Так всього за пів року можна окупити станцію. Крім того, такі станції розміщують на різних підприємствах. Це дозволяє значно економити час і кошти на заправку автомобілів. Хоча станції і невеликі, вони можуть вміщати до 30 кубів пального. Цього цілком вистачиє для заправки великої кількості транспортних засобів.

Безпека міні АЗС

Такі станції повністю безпечні для експлуатації. Вони мають всі необхідні засоби протипожежного захисту. Їм не страшний ні перегрів, ні механічні пошкодження, ні відкритий вогонь та інші фактори. Вони також оснащені пожежними вогнегасниками, які спрацьовують автоматично. Тому використовувати їх і знаходиться поруч можна без всяких побоювань.

Якщо ви вирішили почати свій бізнес або обладнати підприємство – покупка міні АЗС стане відмінним, вигідним рішенням, про що і свідчить їхня популярність.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook