Автоновини Франкфурт-2019
Seat випустив перший у своїй історії підключаємий гібрид
Фото: Seat

Компанія Seat представила гібридну модифікацію флагманського кросовера Tarraco з можливістю підзарядки акумуляторів від електромережі. Автомобіль став першим підключаємим гібридом в історії іспанської марки. Крім того, це перший подібний SUV серед всіх брендів концерну Volkswagen, що не відносяться до преміум-сегменту.

Seat Tarraco PHEV отримав силову установку на базі 150-потужного 1,4-літрового бензинового турбомотора, що працює в парі з електричним двигуном потужністю 116 кінських сил. Електромотор живиться від комплекту літійіонних акумуляторів на 13 кіловат-годин. В сумі агрегати видають 245 кінських сил. До слова, аналогічна система використовується на оновленому Volkswagen Passat GTE.

Гібридний кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 7,4 секунди, а його максимальна швидкість склала 217 км на годину. Виключно на електричній тязі автомобіль може проїхати до 50 кілометрів.

Seat випустив перший у своїй історії підключаємий гібрид

У салоні встановлені передні спортивні сидіння з електричними регулюваннями і функцією пам’яті. Плюс до всього кросовер укомплектований інформаційно-розважальним комплексом нового покоління з 9,2-дюймовим сенсорним дисплеєм і навігатором.

Публічна прем’єра гібридної модифікації Seat Tarraco відбудеться у вересні 2019 року на Франкфуртському автосалоні. Продажі кросовера стартують в першій половині 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook