Автоновини

Спорткар Aston Martin DB5 покажуть в новому фільмі про Джеймса Бонда

Спорткар Aston Martin DB5 покажуть в новому фільмі про Джеймса Бонда
Фото: Aston Martin

У наступному фільмі про Джеймса Бонда під назвою «Немає часу вмирати» з’явиться класичний спорткар Aston Martin – DB5. На ролику зі зйомок 25-го фільму про агента 007 цю машину можна побачити під час сцени погоні. За даними видання Express, цей епізод знімався в Італії.

Спорткар DB5 вперше знявся в третій частині серіалу про Джеймса Бонда «Голдфінгер» (1964 р). Всього автомобіль з’явився в семи картинах про британського секретного агента. Спорткар оснащується 4,0-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату становить 285 кінських сил. З таким мотором автомобіль розганяється до 100 км / год за 6,5 секунди. Максимальна швидкість – 230 км на годину.

У травні цього року компанія Aston Martin приступила до випуску сучасної версії класичного спорткара DB5. Новинку розробили разом з фахівцями кінокомпанії EON Productions. Автомобіль оснастили репліками спеціальних шпигунських пристроїв: системою димової завіси, заднім куленепробивним екраном, що повертаються кріпленнями номерних знаків і здвоєними передніми кулеметами.

Раніше в інтернеті з’явилося відео зі зйомок картини «Немає часу вмирати» на півночі Норвегії, де був помічений класичний Aston Martin V8 Vantage. Раніше цей автомобіль з’являвся у фільмі «Іскри з очей» (1987 р) з Тімоті Далтоном в головній ролі.

Також у фільмі зніметься среднемоторний гіперкар Valhalla, який поки знаходиться на стадії розробки. Автомобіль отримає гібридну силову установку на базі нового бензинового двигуна V6 з двома турбінами, який буде працювати разом з допоміжними електромоторами. За попередніми даними, сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил.

Крім цього повідомлялося, що в наступній частині бондіани основним автомобілем агента 007 стане перша повністю електрична модель Aston Martin – Rapid E. Ідея використовувати «зелену» машину належить режисерові картини Кері Фукунага, який є активним захисником навколишнього середовища.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook