Автоновини

Porsche повністю розсекретила інтер’єр першого електрокара

Porsche повністю розсекретила інтер'єр першого електрокара
Фото: Porsche

Компанія Porsche опублікувала фотографії, які повністю дають уявлення про інтер’єр першого електрокара – Taycan. Публічна прем’єра новинки відбудеться 4 вересня – новинку покажуть одночасно на трьох заходах в Китаї, Німеччині та Канаді.

У передній частині салону електромобіля буде чотири великих дисплея, в тому числі повністю цифрова приладова панель, сенсорний монітор на центральному тунелі, а також тачскрін для переднього пасажира.

Водій отримає можливість вибору з шістьох режимів руху: Normal, Sport, Sport +, Individual і Range. Останній буде призначений для перекладу систем електрокара в режим максимальної економії енергії заради збільшення пробігу.

Електрокар Porsche Taycan стане першою серійною моделлю в світі з повністю інтегрованим в мультимедійну систему сервісом Apple Music, що надає доступ до більш ніж 50 млн музичних композицій.

Porsche Taycan укомплектують двома електричними моторами – по одному на передній і задній осі. Агрегати, сумарна віддача яких складе 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою. Електрокар зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 сек., а прискорення з нуля до 200 км / год займе менше 10 секунд. Запасу акумуляторів вистачить приблизно 500 кілометрів шляху без підзарядки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook