X

Спортивну версію кросовера Audi Q8 сфотографували без камуфляжу

Фото: Carscoops

У розпорядженні видання Carscoops виявилися шпигунські знімки спортивної RS-модифікації кроссовера Q8, який сфотографували практично без камуфляжу. Передбачається, що автомобіль дебютує до кінця 2019 року.

Судячи з фотографій, зовнішність новинки виконають в характерному для лінійки RS стилі. Зокрема, кросовер отримає великі повітрозабірники по краях решітки радіатора зі вставками червоного кольору, збільшені бічні «спідниці», а також два широких патрубки випускної системи.

Що стосується силового агрегату, то, імовірно, Audi RS Q8 оснастять чотирилітровим двигуном V8 з двома турбінами, який використовується на Lamborghini Urus. При цьому, як очікується, віддачу мотора знизять з 650 до приблизно 600 кінських сил.

Раніше стало відомо, що компанія Audi до кінця 2019 року представить шість нових або оновлених «заряджених» автомобілів з лінійки RS. Зокрема, мова йде про 600-потужний  універсал RS6 Avant наступного покоління, прем’єра якого відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні.

Плюс до всього, німецька марка повинна випустити кросовери RS Q3 і RS Q3 Sportback, які оснастять 2,5-літровим наддувним п’ятициліндровим мотором потужністю близько 400 кінських сил. Нарешті, не виключено, що в нинішньому році компанія з Інгольштадта представить спортивний хетчбек RS7 Sportback, укомплектований чотирилітровим V8, що видає близько 600 сил.

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post