Автоновини

Infiniti анонсувала прем’єру нового кросовера

Infiniti анонсувала прем'єру нового кросовера
Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала перше тізерне зображення нового глобального кросовера. Як повідомляє прес-служба японського бренду, автомобіль отримає назву QX55. Продажі новинки почнуться влітку наступного року. На зображенні поки можна лише побачити лінію даху майбутньої моделі, навіяну дизайном кросовера FX першого покоління.

“Infiniti QX55 – це нове позашляхове купе, народжене в самому серці одного з найбільш швидкозростаючих сегментів галузі в світі», – заявив заступник голови правління компанії Майк Коллеран.

У квітні компанія Infiniti розсекретила концептуальний спортивний седан під назвою Qs Inspiration. В майбутньому прототип отримає серійну версію. Новинка стала вже четвертим концепт-каром Infiniti з експериментальної лінійки Inspiration услід за прототипами електричних кросоверів Q Sport Inspiration і QX Inspiration, а також седана Q Inspiration. Ці машини покликані дати уявлення про родину серійних автомобілів з повністю електричними силовими установками.

У березні стало відомо, що бренд Infiniti реструктуризує свій бізнес і йде з ринку Західної Європи, щоб сконцентруватися на продажах машин в США і Китаї. За даними Automotive News, Infiniti не витримала важкої конкуренції з «великою німецькою трійкою» в особі Audi, BMW і Mercedes-Benz. Так, в 2018 році європейські продажі японської марки впали майже в два рази – до 5800 автомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook