Автоновини

Hyundai Creta отримає новий мотор

Hyundai Creta отримає новий мотор
Фото: Hyundai

Кросовер Hyundai ix25 наступного покоління, попередник якого продається в Україні під назвою Creta, отримає новий мотор. Судячи з документів сертифікаційної організації Китаю, машину оснастять 1,6-літровим бензиновим двигуном. Потужність агрегату складе 125 кінських сил. Цей мотор прийде на зміну 1,5-літровому агрегату з віддачею 115 кінських сил.

Також на деяких ринках машина буде пропонуватися з 1,4-літровим бензиновим турбомотором. Потужність цього двигуна складе 140 кінських сил. Дизайн новинки практично не буде відрізнятися від однойменного прототипу, який був представлений на автосалоні в Шанхаї в квітні. Автомобіль отримає двосекційні фари головного світла в стилі моделі Kona, а також додатковий пластиковий захист нижньої частини кузова.

Судячи зі знімка інтер’єру, в салоні з’явився новий окремий вертикальний дисплей мультимедійного комплексу в стилі електрокарів Tesla, інший селектор автоматичної трансмісії і електронне гальмо стоянки. Не виключається, що у Hyundai Creta / ix25 крім стандартної модифікації з п’ятьма місцями з’явиться варіант з семимісним салоном.

В Україні Hyundai Creta нинішнього покоління доступна з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 123 і 149 к. с. відповідно. Перший двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною або з автоматичною коробкою передач, а другий поєднується тільки з «автоматом». Ціни на кросовер починаються від 543 200 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook