Автоновини

Bugatti анонсувала прем’єру нового гіперкара за 8 млн євро

Bugatti анонсувала прем'єру нового гіперкара за 8 млн євро

Компанія Bugatti опублікувала перші тизери нового гіперкара, який буде випущений обмеженим тиражем в 10 екземплярів, вартість кожного складе близько 8 млн євро. Прем’єра автомобіля відбудеться 16 серпня на щорічному фестивалі The Quail в Каліфорнії.

За попередніми даними, французька марка представить сучасну інтерпретацію суперкара EB110, який був випущений в 1991 році на честь 110-річчя від дня народження засновника Bugatti – Етторе Бугатті.

Середньомоторне купе в стандартній модифікації GT оснащувалося 3,5-літровим агрегатом V12 з чотирма турбінами потужністю 553 к. с. і шестиступінчастою механічною коробкою передач. Bugatti EB110 здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,5 сек., а його максимальна швидкість перевищує 340 км на годину.

Сучасну версію Bugatti EB110 побудують на базі гіперкара Chiron, який комплектується 1500-потужним семилітровим двигуном W16 з чотирма турбокомпресорами. Автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 2,5 сек., а його максимальна швидкість «з метою безпеки» обмежена 420 км на годину. Щоб зняти обмежувач, потрібен спеціальний ключ, який дозволяє збільшити можливу швидкість до 450 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook