Автоновини

Хетчбек Skoda Scala перетворили на поліцейський автомобіль

Хетчбек Skoda Scala перетворили на поліцейський автомобіль
Фото: Skoda

Поліція Великобританії отримала хетчбеки Skoda Scala для службового використання. Автомобілі для правоохоронців отримали спеціальну ліврею, світлодіодні проблискові маячки і сирену. Поліцейська Skoda Scala оснащується адаптивним круїз-контролем, системою утримання в смузі руху і системою моніторингу сліпих зон.

Крім поліції чеські хетчбеки отримають і інші екстрені служби Великобританії. Серед них швидка допомога і пожежна служба. Базовий мотор Scala – 95-потужний бензиновий трициліндровий двигун робочим об’ємом один літр. Крім того, доступний двигун аналогічного об’єму, який видає 115 сил. Топовий агрегат – 1,5-літрова 150-сильна «турбочетвірка». Дизельна лінійка представлена ??1,6-літровим мотором, що видає 115 к. с. і 250 Нм крутного моменту. Також хетчбек може комплектуватися 90-потужним 1,0-літровим двигуном G-TEC, який може споживати як зріджений природний газ, так і бензин.

Skoda Scala дебютувала на початку грудня 2018 року на спеціальному заході в Тель-Авіві. Новинка стала першою моделлю чеської марки, в основу якої лягло модульне шасі MQB-A0 концерну Volkswagen. Габаритна довжина автомобіля склала 4362 мм, ширина – 1793 мм, а висота – 1 471 міліметр. Розмір колісної бази дорівнює 2649 міліметрів.

У 2017 р компанія Skoda представила нову лінійку машин, призначених для екстрених служб Чеської Республіки. До неї увійшли флагманські автомобілі Superb, кросовер Kodiaq, а також вседорожний універсал Octavia Scout. Так, пожежним і рятувальникам передали кросовер Kodiaq, який їм підходить завдяки його багатофункціональності та високої прохідності. Для поліцейських призначений універсал Superb в топовом виконанні, який оснащується найпотужнішим дволітровим турбомотором, запозиченим у хот-хетча Seat Leon Cupra. Двигун, який видає 280 л. с., дозволяє автомобілю розганятися з місця до 100 км / год за 5,8 секунди. Крім того, Skoda створила Superb для кінологічних служб, обладнаний двома спеціальними склопластиковими кондиціонованими відсіками для перевезення тварин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook