Автоновини

Американці випустили найпотужніший в світі позашляховик

Американці випустили найпотужніший в світі позашляховик
Фото: Rezvani

Американська компанія Rezvani представила оновлену модель Tank, яку самі розробники називають найпотужнішим у світі серійним позашляховиком. Топова версія автомобіля комплектується мотором з віддачею понад 1000 кінських сил.

У лінійку двигунів оновленого «Танка» увійшли бензинові мотори об’ємом 3,6 і 6,4 л потужністю 285 і 500 к. с. відповідно, а також 285-потужний трилітровий дизель. На вершині лінійки – 6,2-літровий компресорний агрегат V8 від екстремального купе Dodge Challenger SRT Demon, який в заводській версії розвиває 850 кінських сил. При цьому фахівці Rezvani форсували двигун до 1014 к. с. (крутний момент – 1180 ньютон-метрів).

Оновлений Tank в цілому залишився схожим на попередника. Однак він відрізняється від нього зміненою лінією даху, іншими крилами і капотом більш складної форми.

Що стосується технічної складової, то в основу автомобіля лягло шасі позашляховика Jeep Wrangler нового покоління, тоді як колишній Tank був побудований на агрегатах попереднього Wrangler.

Плюс до всього у нового Rezvani Tank, як і раніше, передбачена «військова» броньована версія Military Edition. До переліку систем увійшла функція захисту від електромагнітного зброї, система нічного бачення, гармата для димової завіси і паливний бак, що самозатягується.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook