Автоновини

Land Rover розробив поновлення для старого Defender

Land Rover розробив поновлення для старого Defender

Підрозділ Classic компанії Land Rover розробив програму оновлень для позашляховиків Defender 90 і 110, які випускалися з 1996 по 2016 роки. Проект передбачає модернізацію як стилістичної, так і технічної частини.

Наприклад, власникам позашляховиків пропонують оснастити автомобілі особливими 18-дюймовими колісними дисками і вдосконаленими гальмівними механізмами. Крім того, доступний набір для модернізації підвіски з новими пружинами, амортизаторами, стабілізаторами поперечної стійкості і іншими компонентами.

Нарешті, передбачена програма доопрацювань для 2,2-літрового чотирициліндрового дизельного мотора. Віддача двигуна виросте на 39 к. с. – до 160 кінських сил (463 Нм крутного моменту).

Нагадаємо, у вересні 2019 року Land Rover представить позашляховик Defender наступного покоління, який збереже характерну незграбну форму кузова, а також отримає деякі риси, що ріднять його з прототипом DC100, який був представлений в 2011 році.

Наступний Land Rover Defender побудують на новому полегшеному шасі з незалежною підвіскою. Передбачається, що позашляховик позбудеться двигунів V8, на заміну яким прийдуть нові дволітрові дизельні і бензинові «турбочетвірки» сімейства Ingenium. Не виключено, що моторну гамму також поповнять агрегати V6. Крім того, у позашляховика з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook