Автопоради Статті

Що потрібно знати перед викликом евакуатора

Що потрібно знати перед викликом евакуатора

Ніхто не знає заздалегідь, коли його машина може зламатися. Дуже часто це відбувається несподівано і в самий невідповідний момент, що змушує власника автомобіля добряче понервувати. Що робити, якщо ви опинилися в такій ситуації?

Найвірніше рішення – скористатися такою послугою, як виклик евакуатора – evakuator911.com. Для цього вам необхідно зателефонувати в компанію, що спеціалізується на даному виді діяльності і повідомити диспетчеру такі дані:

  1. ваше ім’я, контактний номер телефону;
  2. державний номер транспортного засобу, його модель, марку і колір;
  3. причину, по якій необхідна евакуація автомобіля;
  4. місце знаходження автомобіля в даний момент;
  5. місце, куди необхідно транспортувати машину.

Крім цього, ви повинні попередити оператора компанії про існуючі перешкоди для під’їзду евакуатора і несправності рульового управління, або ходової частини вашого автомобіля, якщо вони є.

Час прибуття машини-евакуатора до місця знаходження вашого транспортного засобу залежить в першу чергу від ступеня завантаженості транспортних магістралей. Зазвичай він становить від 30 хвилин до 2 годин.

При собі водієві автомобіля потрібно мати стандартний пакет документів: свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, водійські права, довіреність на керування автомобілем в разі, якщо машина належить не вам.

Особистий супровід автомобіля під час евакуації необов’язковий. Вам необхідно лише написати довіреність на право транспортування транспортного засобу на ім’я водія евакуатора. Стандартний бланк цього документа видасть вам представник компанії. Після того, як всі документи будуть оформлені, потрібно буде повідомити водієві адресу, за якою буде доставлена машина і ім’я та контактний телефон особи, відповідальної за її прийом.

Важливо врахувати, що якщо на транспортному засобі є які-небудь ушкодження, то потрібно зробити їх опис.

Вартість послуги за викликом евакуатора в кожному випадку визначається індивідуально, вона залежить від безлічі факторів. Головними з них є складність роботи, особливості вашого транспортного засобу, витрати часу, необхідність використання спеціального обладнання. Дізнатися повну вартість послуги можна буде у оператора компанії після оформлення заявки з уточненням всіх умов.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook