Автоновини

У Бразилії виявили фабрику по збірці підроблених Ferrari і Lamborghini

У Бразилії виявили фабрику по збірці підроблених Ferrari і Lamborghini

У бразильському місті Ітажаї поліцейські виявили фабрику з виробництва реплік автомобілів Ferrari і Lamborghini. Люксові спорткари реалізовувалися по всій країні за вісім відсотків від вартості реальної моделі. Замовлення на продукцію можна було залишити через соцмережі, повідомляє ND +.

Власниками підприємства виявилися батько й син, їх імена не називаються. Поки вони відпущені під підписку про невиїзд, а фабрика закрита поліцією. У момент затримання на підприємстві правоохоронці знайшли вісім готових суперкaрів, а також комплектуючі. Всі вони конфісковані поліцією. Ціни на автомобілі починалися від 180 тис. доларів.

У свою чергу, представники Ferrari і Lamborghini вже написали заяву в поліцію про нелегальне копіювання італійських автомобілів. Однак, швидше за все, бразильських підприємців очікує лише великий штраф.

Копіювання екстер’єрів популярних іноземних автомобілів поширене в Китаї. Так, фірма Landwind випускає компактний кросовер, який є клоном Range Rover Evoque. У свою чергу, компанія Changan випустила нову модель під назвою X70A, яка представляє собою копію позашляховика Land Rover Discovery четвертого покоління. Крім того, марка Zotye збирається випустити точну копію купеобразного SUV компанії Mazda – CX-4.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook