Автоновини

Ford замінить Mondeo, S-Max і Galaxy вседорожнім універсалом

Ford замінить Mondeo, S-Max і Galaxy вседорожнім універсалом
Фото: Autocar

Компанія планує випустити нову модель, яка стане заміною відразу трьом автомобілям американського бренду: Mondeo, S-Max і Galaxy. Про це повідомляє Autocar з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією. За його словами, новинку можна буде порівняти з позашляховим універсалом Subaru Outback.

Очікується, що прем’єра новинки відбудеться на початку 2021 року. Автомобіль побудують на платформі C2, яка вже лежить в основі Focus. У гамму моторів машини увійдуть бензинові і дизельні двигуни. Також варто очікувати появу гібридної модифікації універсалу, до складу силової установки якої увійде 1,5-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами і електромотор.

Поки невідомо, чи буде автомобіль пропонуватиметься з системою повного приводу. Також поки не розкривається назва майбутньої моделі.

Ще однією новинкою Ford стане компактний кросовер Puma. Європейські продажі автомобіля, покликаного зайняти місце між моделями EcoSport і Kuga, почнуться до кінця року. Машину побудували на платформі хетчбека Ford Fiesta нового покоління. Ford Puma отримав багажник об’ємом 456 л, що має стати «кращим у класі показником». Автомобіль можна буде придбати з силовою установкою, що працює за схемою «м’який гібрид».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook