Автоновини

Поліція Австралії отримала спортивний седан BMW M5

Поліція Австралії отримала спортивний седан BMW M5

Для поліцейських міста Вікторія (Австралія) придбали найпотужнішу і швидку версію «зарядженого» седана M5, яка дістала назву Competition. Це найшвидший автомобіль, який є в розпорядженні правоохоронних органів цієї країни. Поліцейський седан відрізняється особливими лівреями і спецсигналами.

BMW M5 Competition оснастили модернізованим 4,4-літровим агрегатом V8 з двома турбінами, віддача якого підвищилася з 600 до 625 кінських сил. Крутний момент залишився тим самим – 750 Нм – і доступний в діапазоні від 1800 до 5860 оборотів на хвилину (раніше – 5600 об / хв). Двигун поєднується з удосконаленою восьмиступінчастою коробкою передач.

Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,3 секунди, що за 0,1 секунди швидше стандартної моделі. Розгін з місця до 200 км / год тепер займає 10,8 секунди – на 0,3 секунди швидше звичайної M5. Максимальна швидкість склала 305 км на годину.

Поліція Австралії отримала спортивний седан BMW M5

Новинку укомплектували модифікованою M-підвіскою, в якій, зокрема, використовували більш жорсткі пружини і амортизатори. Дорожній просвіт став менше на сім міліметрів. У стандартне оснащення автомобіля увійшов активний задній M-диференціал і спортивна випускна система.

У травні сама компанія BMW представила унікальну поліцейську версію «зарядженого» купе M2, що отримала назву M Town. Новинка виконана в стилі патрульних автомобілів поліції Лос-Анджелеса (LAPD). Купе отримало особливу чорно-білу ліврею в стилі машин LAPD, проблискові маячки, сирену, а також нові колісні диски. На кузові намальований телефон екстреного виклику 1972, що є відсиланням до року заснування підрозділу BMW M

Поліція Австралії отримала спортивний седан BMW M5

Патрульний автомобіль побудований на базі версії M2 Competition, прем’єра якої відбулася навесні 2018 року. Спорткар оснастили модернізованим трилітровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 410 к. с. і 550 Нм крутного моменту – на 40 сил і 85 Нм більше віддачі мотора стандартної моделі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook