Автоновини

Відео: на автотрасу в США висипалося майже 200 тисяч доларів

Відео: на автотрасу в США висипалося майже 200 тисяч доларів
Фото: WSB-TV

На автомобільній трасі I-285 біля американського міста Данвуді (штат Джорджія) з інкасаторської машини висипалася велика сума готівки. Про це повідомляє телеканал WSB-TV, який розмістив у своєму твіттері відеозапис наслідків інциденту.

За словами очевидців, задні двері броньованого інкасаторського автомобіля раптово відчинилися і на дорогу посипалися доларові купюри різного номіналу. У цей момент на жвавому шосе зупинилося приблизно 15 інших машин, водії і пасажири яких почали «несамовито» збирати гроші.

У поліції зазначили, що тепер люди «вже потихеньку приходять до тями» і починають повертати гроші. «Ті, хто не поверне назад готівку, пам’ятайте, у нас є відео, є номери автомобілів. Ми закликаємо всіх, хто був там, здати зібрані з дороги гроші. Не змушуйте нас шукати вас, тому що в такому випадку вам будуть пред’явлені звинувачення», – заявив сержант поліції Данвуді сержант Роберт Парсонс.

Поліція ставить в приклад одного з учасників інциденту, який віддав назад 2150 доларів. За словами правоохоронців, він так вчинив, бо «його добре виховали батьки».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook