Автоновини

Toyota анонсувала новий кросовер

Toyota анонсувала новий кросовер
Фото: Toyota

Компанія Toyota розробить абсолютно новий кросовер, призначений в першу чергу для американського ринку. Автомобіль будуть випускати на спільному з Mazda підприємстві в штаті Алабама, який зараз знаходиться на стадії будівництва і буде запущений в 2021 році. Про це повідомляє прес-служба японської марки.

Цей завод спочатку замислювався як майданчик, на конвеєр якого встане модель Corolla, однак тепер японці змінили свої плани. «Це реакція на мінливі запити ринку, а також на зростаючий попит на легкі пікапи і кросовери, продажі яких досягли рекордних позначок», – йдеться в повідомленні.

Toyota анонсувала новий кросовер

Про сам новий SUV поки подробиць не наводиться – відомо лише, що це буде розроблений «з нуля» автомобіль. Він приєднається до моделей CH-R, RAV4, Highlander, 4Runner, Sequoia and Land Cruiser.

Повідомлення про те, що Toyota готує новий кросовер, з’являлися і раніше. Так, в квітні глава північноамериканського підрозділу японської марки Джек Холліс розповів, що новинка займе місце в лінійці між RAV4 і C-HR. За словами топ-менеджера, автомобіль повинен стати більш «функціональною альтернативою» нинішньої моделі C-HR, яка на ринку США недоступна з системою повного приводу.

Toyota анонсувала новий кросовер

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook