Автоновини Франкфурт-2019

Розкрито інтер’єр електричного хетчбека Volkswagen ID.3

Розкрито інтер'єр електричного хетчбека Volkswagen ID.3
Фото: Volkswagen

Volkswagen випадково опублікував в YouTube відеоролик, що дає уявлення про салон електричного хетчбека ID.3. Згодом відео було видалено, однак збережені скріншоти виклали на сайті Carscoops.

На знімках видно великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу, а також цифрова приладова панель, розташована за рульовим колесом, можливо, прямо на рульовій колонці. На неї буде надходити інформація про швидкість, запас ходу, роботу круїз-контролю, а також вказівки навігатора.

Розкрито інтер'єр електричного хетчбека Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 побудують на модульній платформі MEB, створеної спеціально для автомобілів з «зеленими» силовими установками. Хетчбек укомплектують 170-потужним електромотором, що приводить в рух задню вісь. Новинка буде доступна з акумуляторами на 48, 55 і 62 кВт · год, які дозволять проїжджати без підзарядки 330, 420 і 550 км відповідно.

Розкрито інтер'єр електричного хетчбека Volkswagen ID.3

Volkswagen уже почав приймати замовлення на електрокар, хоча його офіційна прем’єра відбудеться тільки у вересні на Франкфуртському автосалоні. У Німеччині сума депозиту на Volkswagen ID.3 склала одну тисячу євро, а вартість самого автомобіля «в базі» не повинна перевищити 30 тис. євро (без урахування державних субсидій на електромобілі).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook