Автоновини

Jaguar представив перший електрокар I-PACE на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2019

Jaguar представив перший електрокар I-PACE на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2019
Фото: Jaguar Land Rover

Цього року на міжнародному музичному фестивалі Leopolis Jazz Fest, що проходив у Львові з 26 по 30 червня 2019 року, Jaguar представив відвідувачам перший преміальний повністю електричний кросовер I-PACE. Дві яскраві моделі Jaguar I-PACE кольорів Firenze Red та Caesium Blue експонувалися у лаундж-зоні Jaguar біля основної сцени фестивалю.

Протягом всіх днів фестивалю відвідувачі мали нагоду випробувати лінійку інноваційних кросоверів від Jaguar. Електрокар I-PACE, розкішний F-PACE та спортивний E-PACE були представлені на тест-драйві та викликали захоплення від справжнього драйву. Учасники тест-драйвів також залишилися у захваті від унікального поєднання старовинного міста, джазових мелодій та динаміки моделей Jaguar.

Фестиваль Leopolis Jazz Fest проходив у форматі open air на трьох сценах у різних частинах міста, на яких виступали всесвітньо відомі джазові виконавці з Великобританії, США, України та інших країн. Зірковими виконавцями стали Дайана Кролл, Ліза Стенфілд, Боббі Макферрін та інші відомі музиканти.

Бренд директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін зазначив: «Джаз збирає поціновувачів витонченої та натхненної музики. А Jaguar – поціновувачів динамічних і водночас елегантних автомобілів. Як митці створюють досконалі шедеври та дарують неймовірні відчуття зі сцени, Jaguar дарує такі ж незабутні враження для справжніх поціновувачів автомобільного мистецтва».

Jaguar I-PACE – це перший офіційний повністю електричний кросовер від Jaguar із запасом ходу до 470 км. Електрокар I-PACE отримав 66 міжнародних нагород, включаючи нагороди «Автомобіль 2019 року у світі» (World Car of the Year), «Кращий автомобільний дизайн 2019 року» (World Car Design of the Year), «Найбільш екологічно чистий автомобіль 2019 року» (World Green Car), «Європейський автомобіль року» (European Car of Year), а також став Автомобілем року у Німеччині, Норвегії та Великобританії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook