Автоновини

Розкрито зовнішність середньомоторного Chevrolet Corvette

Розкрито зовнішність середньомоторного Chevrolet Corvette
Фото: Corvette Forum

На сайті Corvette Forum опублікували шпигунську фотографію суперкара Chevrolet Corvette наступного покоління, який отримає середньомоторну компоновку. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 18 липня.

Відмінними рисами нового «Корвета» стануть задні ліхтарі в стилі спорткара Camaro, широкий спойлер, а також задній дифузор, з боків якого розташуються здвоєні патрубки випускної системи.

За попередніми даними, «Корвет» оснастять 6,2-літровим повністю алюмінієвим атмосферним двигуном V8 потужністю більше 500 к. с., що поєднується з новою восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Тяга буде передаватися тільки на задні колеса.

Згодом у суперкара може з’явитися модифікація з наддувним 6,2-літровим агрегатом потужністю близько 650 кінських сил. Нарешті, не виключений випуск повнопривідної гібридної модифікації Corvette C8 з електромотором на задній осі. Сумарна віддача агрегатів перевищить 900 кінських сил.

Середньомоторний Chevrolet Corvette буде продаватися паралельно з моделлю поточного покоління, яка в свою чергу піддасться модернізації.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook