Автоновини

Гоночний Bentley Continental GT встановив рекорд на горі Пайкс-Пік

Гоночний Bentley Continental GT встановив рекорд на горі Пайкс-Пік

Компанія Bentley встановила новий рекорд серед серійних автомобілів на горі Пайкс-Пік. Для цього британці використовували доопрацьовану версію купе Continental GT.

Суперкаром керував ветеран Пайкс-Пік – новозеландський пілот Рис Міллен. Гонщик проїхав 19,99-кілометрову трасу з майже 1500-метровим перепадом висот за 10 хвилин і 18 секунд, говориться в повідомленні прес-служби компанії.

Для участі в заїзді на Пайкс-Пік серійний автомобіль був підданий лише незначним доопрацюванням. Стандартний Bentley Continental GT укомплектований наддувним шестилітровим двигуном W12, що розвиває 635 к. с. і 900 Нм крутного моменту.

Мотор поєднується з восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями, створеним на базі «робота» PDK компанії Porsche. З місця до 96 км / год купе прискорюється за 3,6 сек., а максимальна швидкість складає 333 км на годину.

У 2018 році компанія брала участь в заїзді на Пайкс-Пік з кросовером Bentayga, який став найшвидшим серійним SUV гонки. Автомобіль під керуванням Ріса Міллена проїхав 19,9-кілометрову дистанцію за 10 хвилин 49,9 секунди. Bentley Bentayga комплектується бензиновим двигуном W12 потужністю 608 кінських сил. З місця до 100 км / год кросовер розганяється за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 301 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook