X

Skoda оснастила новий хетчбек Scala біпаливним мотором

Компанія Skoda представила модифікацію нового хетчбека Scala – з двигуном, який може працювати як на бензині, так і на зрідженому природному газі. Максимальний запас ходу автомобіля становить 630 кілометрів.

Skoda Scala G-TEC оснастили трициліндровим двигуном робочим об’ємом один літр, що розвиває 90 к. с. і 160 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Природний газ заправляється в три з’єднані між собою сталеві паливні баки, яки встановлені в днище задньої частини кузова машини. Ємності можуть вмістити 13,8 кг палива, якого вистачить на 410 км шляху. Плюс до всього у автомобіля є компактний бензобак на дев’ять літрів, що забезпечує додаткові 220 км пробігу.

Нагадаємо, стандартна Skoda Scala була представлена в грудні 2018 року на спеціальному заході в Тель-Авіві. Новинка стала першою моделлю чеської марки, в основу якої лягло модульне шасі MQB-A0 концерну Volkswagen.

Базовий мотор – 95-потужний бензиновий трициліндровий двигун робочим об’ємом один літр, що працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, доступний двигун аналогічного об’єму, який видає 115 сил. Топовий агрегат – 1,5-літрова 150-потужна «турбочетвірка».

Дизельна лінійка представлена 1,6-літровим мотором, що видає 115 к. с. і 250 Нм крутного моменту. Всі двигуни (крім базового) здатні працювати з шестиступінчастою “механікою”, або з семидіапазонним роботом з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post