Автоновини

Audi представила оновлений кросовер Q7

Audi представила оновлений кросовер Q7
Фото: Audi

Компанія Audi представила рестайлінгову версію свого флагманського кросовера Q7. Автомобіль отримав оновлений дизайн екстер’єру та інтер’єру, модернізовані силові агрегати, а також ряд нових опцій.

Зовнішність Q7 освіжили в дусі нового Audi A6 і A7. Машина отримала нову восьмикутну радіаторну решітку з шістьма вертикальними планками, яка перегукується з «грилем» нових Q8 і Q3, а також оновлені бампери з більшими повітрозабірниками.

Audi представила оновлений кросовер Q7

Кросовер обзавівся новою головною оптикою, яка тепер буде доступна в трьох виконаннях. У «базі» Q7 покладене, додане головне світло. На щабель вище стоїть матрична оптика – такі фари можуть вимикати сегмент в світловому пучку, щоб не засліплювати зустрічних водіїв. В якості опції будуть доступні новітні лазерні фари.

Крім того, кросоверу переробили задню частину. П’ята дверь отримала інші виштамповки, а ліхтарі змінили форму і також стали повністю діодними. Причому в якості опції для останніх можна замовити динамічні поворотники.

Audi представила оновлений кросовер Q7

Усередині Q7 з’явилася нова передня панель i-cocpit з двома великими сенсорними дисплеями на центральній консолі в стилі нових A7. Верхній тачскрін відповідає за роботу мультимедійної системи, а за допомогою нижнього можна управляти кліматичною установкою. Крім того, на Q7 тепер доступна цифрова приладова панель, новий голосовий асистент, а також сервіси Amazon Alexa.

Технічна начинка Q7 також піддалася модернізації. Відтепер всі версії кросовера – це так звані м’які гібриди. В автоматичну коробку передач всіх модифікацій інтегрований електричний мотор-генератор, який живиться від додаткової 48-вольтової бортової мережі. Електродвигун підключається під час прискорень, дозволяючи знижувати навантаження на мотор, а також обертає колеса під час руху накатом, поки основний мотор заглушений, щоб зменшити витрату палива.

При цьому сама лінійка двигунів внутрішнього згоряння залишилася колишньою. Audi Q7 пропонують з двома трилітровими дизельними «шістками» з віддачею 231 к. с. (Версія 45 TDI) та 286 (версія 50 TDI) к. с., а також бензиновим V6 з наддувом, який видає 340 (версія 55 TFSI) кінських сил.

Оновлена ??машина надійде в продаж до кінця літа, проте перелік комплектацій і цін поки не оголошений.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook