X

Зовнішність нового Land Rover Defender розсекретили на фото його «прилодової панелі»

В інтернеті з’явилася фотографія цифрової приладової панелі позашляховика Land Rover Defender наступного покоління. При цьому між циферблатами спідометра і тахометра можна побачити зображення самого автомобіля.

Судячи по знімку, новий Defender збереже незграбну форму кузова, а також отримає деякі риси, що ріднять його з прототипом DC100, який був представлений в 2011 році. Крім того, на фото помітна світлодіодна оптика, контрастний дах білого кольору, а також чорна скляна панель в задній її частині.

Land Rover Defender побудують на новому полегшеному шасі з незалежною підвіскою. Передбачається, що позашляховик позбудеться двигунів V8, на заміну яким прийдуть нові дволітрові дизельні і бензинові «турбочетвірки» сімейства Ingenium. Не виключено, що моторну гамму також поповнять агрегати V6. Крім того, у позашляховика з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою.

На даний момент британці тестують автомобілі як з тридверним, так і з п’ятидверним кузовом. Прототипи побували в африканській Кенії, їздили по Скелястих горах в Колорадо на висоті понад 3 тис. метрів над рівнем моря, а також випробовувалися за полярним колом. Температури варіювалися від мінус 40 до плюс 50 градусів за Цельсієм. Всього інженери провели більше 45 тис. індивідуальних тестів.

Публічна прем’єра Land Rover Defender наступного покоління відбудеться у вересні на Франкфуртському автосалоні. Продажі позашляховика почнуться в 2020 році.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post