Автоновини

Geely показала оновлений кросовер Boyue

Geely показала оновлений кросовер Boyue
Фото: Geely

Компанія Geely представила оновлений кросовер Boyue для китайського ринку, який тепер отримав в назві приставку Pro. Дорестайлінгова модель відома також під назвою Atlas.

Від попередника Geely Boyue Pro можна відрізнити завдяки повністю зміненій передній частині кузова зі збільшеною радіаторною решіткою, капотом злегка зміненої форми, а також з іншою світлодіодною оптикою. Ззаду з’явився інший бампер і ліхтарі з тривимірним візерунком.

Усередині з’явилася інша передня панель зі збільшеною цифровою панеллю і зменшений селектор трансмісії. Кросовер став доступний з інформаційно-розважальним комплексом нового покоління з повністю переробленим інтерфейсом. Разом з автомобілем покупець отримає спеціальний смарт-годинник, за допомогою якого можна буде управляти деякими системами кросовера.

У лінійку двигунів увійшов модернізований 1,8-літровий турбований бензиновий мотор, адаптований під сучасні екологічні стандарти. Крім того, Geely Boyue Pro буде доступний з трициліндровим наддувним агрегатом об’ємом 1,5 л, який був розроблений спільно з фахівцями Volvo. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, або семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook