Автоновини

Ford назвав дату прем’єри нового компактного кросовера

Ford назвав дату прем'єри нового компактного кросовера
Фото: Motor1

Компанія Ford опублікувала відеотизер нового компактного кросовера, який випустять під відродженою назвою Puma. Прем’єра автомобіля, покликаного зайняти місце між моделями EcoSport і Kuga, відбудеться 26 червня.

Як повідомлялося раніше, новий Ford Puma отримає багажник об’ємом 456 л, що має стати «кращим у класі показником». Кросовер буде доступний з силовою установкою, що працює за схемою «м’який гібрид».

Трициліндровий бензиновий турбомотор EcoBoost об’ємом один літр діє в парі зі стартер-генератором на ремінному приводі, здатним накопичувати електроенергію, одержувану при гальмуванні, або в русі накатом. Систему підживлює 48-вольтівна бортова мережа на основі літійіонних акумуляторів. Сумарна віддача агрегатів склала 155 кінських сил.

Виробництво автомобілів налагодять на підприємстві в румунському Крайові. Основним конкурентом кросовера стане Volkswagen T-Roc.

Нагадаємо, раніше назва Puma використовувалося для невеликого передньопривідного купе на базі моделі Fiesta, яке випускалося американцями з 1997 по 2002 роки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook