Автоновини

Audi представила спортивний купе-кросовер SQ8

Audi представила спортивний купе-кросовер SQ8
Фото: Audi

Компанія Audi представила заряджену версію купе-кросовера Q8, яка отримала літеру S в назві. Автомобіль оснащений дизельним V8 з подвійним наддувом, а також адаптивною пневмопідвіскою з регульованою жорсткістю.

Дизельний восьмициліндровий мотор під капотом SQ8 має робочий об’єм 4,0 л і оснащений подвійним комбінованим наддувом. У нижньому діапазоні оборотів повітря в циліндри нагнітає компресор з електричним приводом, а в верхньому підключається традиційна турбіна. Віддача такого двигуна становить 431 к. с. і 900 ньютон-метрів.

Audi представила спортивний купе-кросовер SQ8

Крім того, силова установка SQ8 є гібридною системою. Двигуну внутрішнього згоряння допомагає електричний мотор-генератор потужністю 8 кіловат. У парі з мотором працює восьмиступінчастий “автомат” ZF, а тяга на колеса розподіляється за допомогою фірмової системи повного приводу quattro в пропорції 60:40. Розгін до 100 км / год у SQ8 займає 4,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на 250 км / г.

Audi представила спортивний купе-кросовер SQ8

SQ8 також оснащується адаптивною пневмопідвіскою з амортизаторами з регульованою жорсткістю. А в якості опції на автомобіль можна замовити повнокероване шасі з поворотними задніми колесами, а також додатковий спортивний пакет, який включає в себе активні стабілізатори поперечної стійкості і електронно-керований міжколісний диференціал.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook