Автоновини

Названі найнадійніші автомобілі

Названі найнадійніші автомобілі
Фото: Genesis

Американська компанія J.D. Power and Associates, яка проводить незалежні дослідження задоволеності клієнтів, опублікувала щорічний рейтинг автовиробників з найбільш якісними і надійними машинами. Другий рік поспіль список очолює компанія Genesis.

Дослідження засноване на опитуванні 76 256 американських власників нових автомобілів. Їх попросили відповісти на 233 питання (розділені на 8 основних категорій) про проблеми, виявлених ними протягом перших 90 днів експлуатації. На основі опитування був складений рейтинг, що відображає середню кількість дефектів, що припадають на 100 автомобілів кожної марки.

З’ясувалося, що на кожні 100 автомобілів компанії Genesis припадає 63 проблеми. На другому місці опинилася Kia (70 несправності на 100 машин). Замикає першу трійку компанія Hyundai, показник якої склав 71 дефекти на 100 автомобілів. На четвертому і п’ятому місці Ford (83) і Lincoln (84) відповідно.

Найбільша кількість дефектів виявили в своїх машинах власники Jaguar – 130 дефектів на 100 автомобілів. Крім того, в самому низу списку опинилися марки Land Rover і Mitsubishii з показниками 123 і 121 поломки відповідно. При цьому в порівнянні з минулим роком англійська компанія змогла значно поліпшити свої позиції, У 2018 році у автомобілів Land Rover виявили 160 дефектів на 100 автомобілів.

У повідомленні компанії наголошується, що якість автомобілів залишилася приблизно на рівні минулого року. Середній показник по всіх марках в цьому році склав 93 поломки на 100 автомобілів. Найбільше власники нових машин як і раніше скаржаться на збої і помилки в мультимедійних комплексах, некоректну роботу електронних допоміжних систем, виникнення стороннього шуму і проблеми з запуском двигуна.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook