Автоновини

Відео: Volkswagen тестує крос-кабріолет T-Roc

Відео: Volkswagen тестує крос-кабріолет T-Roc
Фото: Volkswagen

В інтернеті з’явилося відео, в якому показан прототип нової версії кросовера Volkswagen T-Roc – з відкритим кузовом. Прем’єра автомобіля відбудеться в 2019 році, а продажі новинки повинні стартувати роком пізніше.

У жовтні 2018 року Volkswagen T-Roc Cabriolet був вперше помічений під час дорожніх випробувань. Судячи зі шпигунських знімків, крос-кабріолет отримає дводверний кузов і м’який верх. Як очікується, автомобіль буде доступний тільки з переднім приводом, так як в модифікації з чотирма ведучими колесами у нього була б занадто велика маса в зв’язку з механізмом складного даху.

За попередніми даними, в лінійку двигунів Volkswagen T-Roc Cabriolet увійде 1,5-літрова «турбочетвірка» потужністю 150 к. с., а також 190-потужний дволітровий агрегат. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, або семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

T-Roc Cabriolet стане єдиною відкритою моделлю в лінійці Volkswagen, так як автовиробник зняв з виробництва Golf Cabriolet і Beetle Convertible в 2016 і 2018 роках, відповідно. Передбачається, що новинка в першу чергу буде орієнтована на європейський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook