Автоновини

Відео: Acura підготувала кросовер MDX до «Гонці в хмарах»

Відео: Acura підготувала кросовер MDX до «Гонці в хмарах»
Фото: Acura

Компанія Acura представила спеціально доопрацьовану версію кросовера MDX для участі в змаганні з підйому на гору Пайкс-Пік в США, яке відоме як «Гонка в хмарах». Автомобіль отримав 405-потужну гібридну установку.

Стандартний трилітровий мотор V6 замінили допрацьованим 3,5-літровим двигуном, робочий об’єм якого збільшили до 3,7 літра. Агрегат працює разом з трьома електричними моторами, один з яких розташований на передній осі, а два – на задній. Сумарна віддача гібридної установки склала 405 к. с. і 475 Нм крутного моменту. Трансмісія – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.

Особливий Acura MDX отримав модернізовану підвіску з гоночними настройками, а також повнорозмірний каркас безпеки. Стандартний кросовер має трьохрядовий салон, проте автомобілю для «Гонки в хмарах» залишили тільки одне спортивне сидіння для пілота.

В 2016 році гоночний електрокар Acura SH-AWD EV посів третє місце в загальному заліку Пайкс-Пік. Купе оснащене чотирма електричними двигунами, здатними змінювати тягу незалежно для кожного з коліс, і комплектом акумуляторів ємністю 70 кВт · год. Сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 к. с. і 800 Нм крутного моменту. Гоночний суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,5 сек., а на розгін до 200 км / г йде 6,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook