Автоновини

Kia представила новий кросовер Seltos

Kia представила новий кросовер Seltos
Фото: Kia

Компанія Kia представила для глобального ринку новий компактний кросовер Seltos, який вирогідніше буде продаватися і в Україні. Прем’єра автомобіля відбулася на спеціальному заході в індійському Делі.

Назва Seltos є сучасною адаптацією імені Кельт – персонажа давньогрецької міфології. Він був сином Геракла і Кельтіни, від якого згодом почався народ кельтів. Букви S в назві кроссовера говорять про його «спортивність» і «швидкість».

Модель, яка розташується між кросоверами Soul і Sportage, складе конкуренцію Hyundai Creta. Кросовер отримав фірмову широку радіаторну решітку «Посмішка тигра», світлодіодні денні ходові вогні, протитуманні фари і задні ліхтарі, а також 3D-індикатори покажчиків повороту.

В салоні у Kia Seltos – 10,25-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, укладений в окремий блок, а також багатофункціональне рульове колесо. У списку опцій: «розумна» система підсвічування, восьмидюймовий проекційний дисплей і аудіосистема Bose.

Залежно від ринку Kia Celtos буде запропонований з трьома силовими агрегатами. Бензинова лінійка представлена 1,6-літровим турбомотором потужністю 177 к. с. і 150-потужним дволітровим атмосферним двигуном. Крім того, доступний дизельний мотор робочим об’ємом 1,6 л, який видає 136 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчастий «автомат», семидіапазонний «робот» з двома зчепленнями і варіатор. Чи буде у кросовера варіант з повним приводом, поки не уточнюється.

У список стандартного оснащення входить система динамічної стабілізації та трекшен-контроль. Серед інших доступних електронних «помічників»: функція допомоги при старті на підйомі, система допомоги при екстреному гальмуванні, а також передній і задній парктронік. Залежно від дорожніх умов і стилю їзди водій може вибрати один з трьох режимів настройок керуючої електроніки: Normal, Eco і Sport.

На деяких ринках продажі нового Kia Seltos стартують у другій половині 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook