Автоновини

Cadillac представив оновлений кросовер XT5

Cadillac представив оновлений кросовер XT5
Фото: Cadillac

Компанія Cadillac представила оновлений кросовер XT5 для китайського ринку. Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, новий двигун, а також модернізовані системи безпеки.

Від попередника кросовер можна відрізнити по радіаторній решітці з іншим візерунком, нижнім повітрозабірникам зміненої форми, іншим корпусам зовнішніх дзеркал, а також новим заднім спойлером.

Cadillac XT5 запропонують з удосконаленою інформаційно-розважальною системою CUE, якою можна керувати за допомогою нового круглого контролера. Змінам піддався задній ряд сидінь, що зрушуються назад на 140 міліметрів. Крім того, стала доступна аудіосистема Bose з 14 динаміками.

Cadillac XT5 для Китаю оснастили новим дволітровим турбомотором від «молодшої» моделі X4, на якій агрегат видає 237 к. с. і 350 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У компанії відзначили, що кросовер отримав 14 модернізованих систем активної і пасивної безпеки. У тому числі доопрацьовану функцію автоматичного екстреного гальмування, здатну виявляти об’єкти на відстані до 60 метрів від автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook