Автоновини

Skoda вивела на тести оновлений Kodiaq

Skoda вивела на тести оновлений Kodiaq
Фото: Motor1

Компанія Skoda почала дорожні випробування оновленого флагманського кросовера Kodiaq, який дебютує в кінці 2019, або на початку 2020 року. Перші шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

Передбачається, що Kodiaq збереже дворядну передню оптику, але при цьому отримає матричні світлодіодні технології з окремими елементами і динамічними покажчиками повороту – як на оновленому Superb. Задні ліхтарі виконають в стилі «молодшої» моделі Kamiq.

Головною зміною в технічній частині стане поява модифікації з гібридною силовою установкою, теж запозиченої у Superb. Йдеться про 156-потужний бензиновий наддувний двигун, об’ємом 1,4 л, що працює в парі з 85-кіловатним електромотором. Сумарна віддача агрегатів становить 218 кінських сил. Комплект акумуляторів на 13 кВт-год дозволяє проїхати виключно на електричній тязі до 55 кілометрів.

Skoda вивела на тести оновлений Kodiaq

Крім того, в лінійку двигунів увійдуть модернізовані дволітрові дизелі потужністю від 150 до 240 сил, які дебютували на рестайлінговому Volkswagen Passat.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook