Автоновини

Займання спорткара Alpine на передачі Top Gear показали на відео

Займання спорткара Alpine на передачі Top Gear показали на відео
Фото: TopGearAmerica

На сторінці Top Gear BBC America в Facebook опублікували відео моменту загоряння спортивного купе Alpine A110, що стався під час зйомок одного з епізодів телешоу. Інцидент трапився ще на початку року, однак повноцінний ролик з’явився тільки зараз.

Під час ДТП за кермом автомобіля перебував ведучий Top Gear Кріс Харріс. У ролі штурмана виступав Едді Джордан, який раніше очолював власну команду Формули-1. Точна причина спалаху поки не називається. Ймовірно, автомобіль був втрачений через проблеми з електропроводкою.

«Ралі Монте-Карло було мрією для мене. Поїздка на автомобілі по трасі була прекрасна, Кріс прекрасно керував спорткаром. Це така ганьба, що ми провалили тест машини. Однак треба розуміти, що таке іноді відбувається», – зазначив тоді Едді Джордан.

Alpine A110 був представлений навесні 2016 року на Женевському автосалон. Купе оснастили 1,8-літровим чотирициліндровим турбомотором, що видає 252 кінських сили. Двигун поєднується з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Спорткар здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook